Stageplaats 1001 Vrouwen en KITLV

collage

Het Koninklijk Instituut voor Taal- Land en Volkenkunde (KITLV) en 1001 Vrouwen bieden een stageplaats voor twee maanden voor drie dagen per week. Binnen het project 1001 Vrouwen is een van de speerpunten voor 2017 het verzamelen van informatie over vrouwen uit Suriname en de Antillen die voor opname in aanmerking komen. Daarvoor is samenwerking gezocht met Rosemarijn Hoefte (senior onderzoeker bij het KITLV). De stagiair zal zelfstandig verkennend literatuur- en archiefonderzoek verrichten. Hiernaast wordt van de stagiair verwacht een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het Vrouwenlexicon, in de vorm van een lemma. De stagiair wordt begeleid door Rosemarijn Hoefte en Els Kloek.

Het betreft een stageplaats voor 2 maanden, 3 dagen per week. De vergoeding bedraagt €300 per maand bij een fulltime aanstelling (1,0 fte).

Geïnteresseerd?

Uitgebreide informatie kun je hier vinden. Voor nadere informatie, graag contact opnemen met Els Kloek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 februari 2017.